Gyűlnek A HRP-t elvégzők sikerei!

2021. szeptember 25.

Forrás: www.mumpark.hu

A HRP célja a visszatérő fejfájások tüneteinek elmulasztása. Ha ezt elérik a résztvevők a program jól működik. Remek hír, hogy gyűlnek a pozitív visszajelzések. A jelek szerint a HRP teszi a dolgát!

Hamarosan elindul videócsatornánk, ahol bemutatjuk egyik jelentkezőnk sikerét. Előzetesen eláruljuk: már 4 hónapja nem fáj interjúalanyunk feje ;)

Addig is örömmel idézzük Desits Andi-t a Mumpark.hu szerzőjét, aki „Engedd El! – Kipróbáltam A Headache Relief Programot” címen foglalta össze tapasztalatait a HRP-ről.

 „…A fejfájást egész egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az, aki rendszeresen szenved tőle, vagy migrénnel küzd, pontosan tudja, hogy a legalapvetőbb funkciók elvégzését is ellehetetleníti. Nemhogy közben gyerekekről tudnánk gondoskodni, magunkat is alig vagyunk képesek ellátni. Az én fejfájásom már olyan régi, hogy nem is emlékszem, mikor kezdődött…”

Desits Andi teljes beszámolja az alábbi oldalon olvasható:
https://mumpark.hu/ajanlo/engedd-el-kiprobaltam-a-headache-relief-program-ot/

A program fejlesztői számára külön értékes a következő visszajelzés Andi cikkéből, mert rámutat, hogy a HRP holisztikus szemléletével az egész emberi egység harmóniáját segít helyreállítani.

„Ami még nagyon tetszett, hogy a program nem kizárólag a fejfájás elmulasztásáról szól, hanem más egyéb egészségügyi vagy mentális akadályok esetén is sikeresen alkalmazható. Nekem az elmúlt 5 napban egyszer sem fájt a fejem, mégsem éreztem azt, hogy akkor hiába gyakorlok. Minden eset, mikor a jegyzetet olvasgattam, felfedeztem benne valami újat, amit érdemes volt megfogadni és beilleszteni az életembe.”

Andi eredménye figyelemreméltó és örömteli, hiszen a HRP csapata akkor éri el célját, ha a fejfájás elmulasztásának tudatos és természetes lehetősége eljut az érintettekhez. Ehhez járul hozzá a következő interjú:

„Szeretem azokat a megoldásokat, amikor nem elfedünk egy problémát, hanem kiássuk az okát.”

Ryszka Nóra „Migrénünk nyomában” címmel megjelent cikkét itt olvashatjátok:

https://mumpark.hu/ajanlo/migrenunk-nyomaban/

A HRP-vel létrejött egy olyan módszer, amivel elmulasztható a fejfájás. Éljetek a lehetőséggel! Köszönjük előfizetőinknek a bizalmat és az őszinte visszajelzéseket.

Ha már elvégezted a HRP programot írd meg Te is sikered: sikerem@mostmulik.hu

Jelentkezz most!

HRP Jelentkezés
Fejfájás elengedő relaxáció
0:00 19:41

További bejegyzéseink

×

Ugye máris jobban érzed magad?

Jelentkezem most az 5 napos HRP programra

Vagy iratkozz fel a HRP hírlevelére